Mielipidekartelli paljastettu

Kirjoittanut Juhani Somersalo, 1. helmikuuta 2021

Kunnan ylimmällä johdolla sormet pelissä?

Nurmijärveläinen kartelli toimii siten, että sosiaaliseen mediaan tavallisten pulliaisten perustamat paikalliset keskusteluryhmät hautaavat sotakirveensä ja liittoutuvat. Näin valta keskittyy muutamalle henkilölle, joilla on vähäinen tai jopa olematon käsitys demokratian perusteista. Kuntamme suurimman keskusteluryhmän Nurmijärven viidakko-rummun ylipäällikkö

”Nina-Mari Johanna”, viidakkorummun ylipäällikkö
”Nina-Mari Johannan” päivitetty kansikuva.

ei kykene myöntämään eikä kieltämään ottaako hän käskyjä korkeammalta taholta eikä kiellä saako hän korvausta jossakin muodossa suostuessaan ryhmän jäsenten mielivaltaiseen sortamiseen saamiensa käskyjen mukaisesti. Sortamisen kohteena ovat toisinajattelijat, jotka esittävät vallanpitäjiä häiritseviä mielipiteitä. Kuntavaalien alla tällainen menettely on herättänyt mm. oikeusoppineet ja ihmisoikeusaktivistit.

Nurmijärven kunnanjohtaja, entinen kokoomuslainen kansanedustaja
Outi Mäkelä.
”Feikkipersoona”, entinen kokoomuslainen kunnanvaltuutettu, Paikallispolitiikka-, Klaukkala-, ja Klaukkalan torilla tapahtuu –ryhmien itsevaltainen despootti ”Elina Alviina”.
Klaukkala -ryhmän Suomen virallinen pomo Harri Sufe Suvensalmi. Todellisuudessa Klaukkala -ryhmä on feikkipersoonien ”Elina Alviinan ja Välimerellä majaansa pitävän ”Sanna Ahosen” tiukassa otteessa.

Ylimääräinen lisätodiste kartellista on Viidakkorummun ylläpitäjän kiukuttelu, kun hän ei suostu kertomaan edes oikeata nimeään eikä suostu vakuuttamaan, että kuva hänestä esittää häntä itseään eikä ketään muuta. Nurmijärven kunnalla on “sormet pelissä”, koska kaikki ylimmät virkamiehet kunnanjohtaja Outi Mäkelä mukaanlukien ovat jäseninä tässä ryhmässä, jossa on jäsenenä myös koko kunnan väestö. Rummun johtaja inttää, että hän saa käyttäytyä miten häntä huvittaa, koska ryhmänsä on suuruudestaan huolimatta “yksityinen”. Somejätit Twitter ja Facebook tulevat epäilemättä puuttumaan jossain vaiheessa Nurmijärvellä ja muuallakin rehottavaan röyhkeyteen.

”Kirkonkylän Kostajana” tunnettu Puskaradion perustaja Pekka ”Peke” Helminen hallinnoi oman ryhmänsä lisäksi myös Paikallispolitiikka -ryhmässä.